Минулої доби українські військові знищили двох бойовиків / фото УНІАН

Минулої доби на Донбасі російські окупаційні війська 6 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських бійців немає.

Як повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил, під час обстрілів бойовики тричі відкривали вогонь з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Противник обстрілював українські війська з мінометів 120-го та 82-го калібрів, протитанкового ракетного комплексу, гранатометів та стрілецької зброї.

Відео дня

Читайте також"ДНР" втрачає прихильників: за два місяці поліції здалися 10 бойовиків (фото)

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» позиції Збройних сил України були обстріляні двічі: з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів — у районі населеного пункту Новоселівка Друга та з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станових гранатометів — поблизу села Широкине.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» ворог чотири рази обстріляв українські позиції: двічі з мінометів калібру 120 мм і в подальшому з гранатометів різних систем — у районі села Кримське; з протитанкового ракетного комплексу — біля населеного пункту Новозванівка; зі стрілецької зброї — поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

Втрат серед українських захисників немає.

«Жоден обстріл противника не залишився без адекватної відповіді Об’єднаних сил», - наголосили у прес-центрі.

За даними розвідки, 15 березня двох окупантів було знищено.

З початку поточної доби обстрілів позицій Об’єднаних сил не зафіксовано.

Об’єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.