В районі Широкиного українські позиції потрапили під вогонь з мінометів калібру 120 мм / фото УНІАН

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил терористи 15 разів обстріляли позиції українських підрозділів, 14 разів застосувавши заборонену зброю.

Читайте такожЗнищення бійцями ЗСУ "Утьосу" бойовиків на Донбасі потрапило на відео

Як повідомляє прес-центр ООС, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібрів 120 та 82 мм бойовики вели вогонь поблизу Верхньоторецького.

Відео дня

В районі Широкиного українські позиції потрапили під вогонь з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Біля Авдіївки терористи застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Неподалік Гнутово бойовики стріляли з автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Водяного - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібрів 120 та 82 мм і стрілецької зброї бойовики завдавали ударів неподалік Новозванівки. В районі Попасної українські позиції були обстріляні з мінометів калібру 120 мм та автоматичних станкових гранатометів, а поблизу Катеринівки - з мінометів калібру 120 мм.

У штабі додали, що внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та двоє отримали поранення. За даними розвідки, минулої доби вогнем у відповідь українські військові знищили трьох окупантів, ще вісім були поранені. Від початку поточної доби обстрілів позицій українських військ не зафіксовано.