Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає / прес-служба Генштабу

Минулої доби бойовики здійснили 13 обстрілів, втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил.

В тому числі окупанти сім разів застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння - міномети калібру 120 та 82 мм. Також ворог обстрілював українських захисників із озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Відео дня

Читайте такожПід Донецьком відбувся бій: один боєць ООС загинув, двоє поранених (відео)

Так, в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 9 обстрілів: з мінометів калібру 120 мм, озброєння бойових машин піхоти та станкових протитанкових гранатометів поблизу села Павлопіль, мінометів калібру 120 мм – поблизу селища Піски, мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Широкине, двічі із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Гнутове, двічі із гранатометів різних систем та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Авдіївка, зі станкових протитанкових гранатометів – в районі селища міського типу Верхньоторецьке.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції наших військ чотири рази: із мінометів калібрів 120 і 82 мм – в районі населеного пункту Катеринівка, мінометів калібру 120 мм – в районі населеного пункту Новоолександрівка, двічі з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї – в районі села Золоте-4», - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, 9 квітня одного окупанта було знищено, чотирьох – поранено.

В прес-центрі додали, що від початку поточної доби ворог обстріляв з позиції ОС захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у районі населеного пункту Піски.