Россия снова отправила

Позачергова автомобільна колона МНС Росії з "гуманітарною допомогою" для Донецької та Луганської областей проходить митне оформлення на державному кордоні.

Як пише РИА Новости, про це повідомив журналістам заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях (НЦУКС) МНС Росії Олег Воронов.

Перед кордоном колонна розділилася на дві частини. "Одна з них прибула на прикордонний пункт пропуску "Донецьк", друга - на "Матвіїв Курган", де почалися митне оформлення вантажів і прикордонний контроль", - сказав він.

Відео дня

Читайте такожРосія відправить на Донбас черговий "гумконвой" 19 березняСпівробітники прикордонної та митної служб України знову не змогли перевірити вміст "гумконвоя".

"Із пункту пропуску "Матвіїв Курган" автомобілі вирушать у Донецьк, а з пункту пропуску "Донецьк" - Луганськ", - додав Воронов.

Як запевняють у МНС РФ, більше 80 машин везуть у Донецьк і Луганськ понад 700 тонн "гуманітарних вантажів", серед яких мінеральні добрива і насіння для проведення весняних польових робіт, а також будматеріали для проведення ремонту пошкоджених будівель.