Василь Веселий спонсорував покупку нового авто для Фонду 'Повернись живим'
 

Благодійний Фонд «Повернись живим» сприяє військовим в зоні проведення бойових дій на Сході України з 2014 року. Днями Фонд відзначав 5-річчя, і на своїй сторінці в мережі Fаcеbook зазначив, що найкращим подарунком стане - нова машина для поїздок в зону ООС.

«Наша ластівка вірою і правдою служила фонду два роки. Особисто мені вона двічі рятувала життя. 340 тисяч кілометрів пробігу по передовій, а мала на момент покупки вже 300 тисяч. На жаль, прийшов час прощатися, тепер нам потрібен новий залізний кінь», - розповідає ветеран війни на Донбасі, співробітник «Повернись живим» Андрій Римарук.

Фонд за п'ять років допомоги фронту за допомогою небайдужих людей зібрав понад 150 млн грн на прилади нічного бачення, комплекти розмінування, далекомери, метео- та радіостанції, планшети з ГРК «Броня» та іншу апаратуру.

Відео дня

Бізнесмен Василь Веселий вирішив відгукнутися на заклик фонду і взяти участь у зборі суми на нове авто.

«Для мене честь бути причетним до такої важливої ​​справи. Зараз, на п'ятому році війни, особливо важливо, щоб ми не розслабилися, щоб не забули, що на фронті наші хлопці, і їм розслаблятися ніколи. Наше завдання - допомогти їм усім, що нам доступно».

Власник КПШБ Василь Веселий не вперше допомагає військовим. Раніше він допоміг бійцеві АТО отримати піврічний курс реабілітації після поранення.