REUTERS

З початку доби бойовики на Донбасі п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр ООС на сторінці в Facebook.

"Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець Об'єднаних сил.

Читайте такожЗ'явилося відео самоліквідації найманців Путіна на Донбасі

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник здійснив три обстріли позицій Об'єднаних сил, з них: поблизу населеного пункту Талаківка, з напрямку населеного пункту Пікузи - з ручних протитанкових гранатометів; в районі села Водяне, з напрямку населеного пункту Азов - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу населеного пункту Новогригорівка, з району населеного пункту Староласпа - з великокаліберних кулеметів", - повідомили в прес-центрі ООС.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" противник з автоматичної стрілецької та снайперської зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-1. Вогонь ворог вів з напрямку населеного пункту Золоте-5", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

Раніше УНІАН повідомляв, що минулої доби, 4 червня, збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню, з них тричі - з застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібрів 120 мм і 82 мм.