REUTERS

Бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі під час одного з сьогоднішніх обстрілів позицій українських військових поблизу Богданівки Донецької області використали озброєння бойової машини піхоти.

Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил у Facebook.

Читайте такожНа Донбасі вичерпана воєнна частина конфлікту, почнеться політична - журналіст

Відео дня

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у вечірньому зведенні.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили три обстріли – неподалік Богданівки з напрямку Петрівського з озброєння БМП, поблизу Невельського з напрямку Старомихайлівки зі стрілецької зброї та

неподалік Новогнатівки з напрямку Докучаєвська зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил неподалік Жолобка з напрямку Сентянівки з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, в районі Зайцевого – з гранатометів різних систем.

Про втрати в лавах Об’єднаних сил не повідомляється.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 10 вересня, збройні формування РФ на сході України 19 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів чотири українських військовослужбовці отримали поранення, а ще два – бойові травмування.