На мосту поблизу Станиці Луганської відкрили тимчасовий обхідний перехід.

Відео дня

Про це повідомили УНІАН у прес-службі президента України.

"На мосту поблизу Станиці Луганської тривають відновлювальні роботи. Станом на 5 жовтня там відкрили тимчасовий обхідний перехід. Його планували звести до 11 жовтня, однак роботи закінчили раніше. Старі конструкції зруйнованої переправи наразі демонтують", - наголошується у повідомлення.

Читайте такожУ Станиці Луганській відкрили тимчасовий обхідний міст (відео)

Зазначається, що на дорозі до мосту поклали покриття та наносять розмітку. Очікується, що роботи на переправі буде завершено до 15 листопада.

У прес-службі нагадали, що за перебігом відновлювальних робіт можна стежити в режимі онлайн. Посилання на цілодобову трансляцію розміщено на сайті президента.

Як повідомляв УНІАН, 27 червня звершився перший етап відведення українських підрозділів у Станиці Луганській: українські бійці відійшли від пішохідного мосту.

30 червня представник України у ТКГ Леонід Кучма повідомив, що противник теж відійшов із району Станиці Луганської. 

1 липня президент Володимир Зеленський заявив, що у Станиці-Луганській відбулося розведення військ з обох сторін. За його словами, це зафіксувала і підтвердила Моніторингова місія ОБСЄ.

Раніше у прес-службі президента заявляли, що відкрити відновлений міст через річку Сіверський Донець у Станиці Луганській планують до 27 листопада.