REUTERS

Від початку доби, станом на 12.00, російсько-окупаційні війська тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил, втрат серед українських військових немає.

Про це речник Міністерства оборони, полковник Дмитро Гуцуляк повідомив під час брифінгу.

Читайте такожУкраїна готується залишити ОРДЛО без води, якщо "ДНР" не погасить борги

Відео дня

"Одразу з опівночі з напрямку від населеного пункту Гольмівський окупанти відкрили вогонь з станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по позиціям наших воїнів в районі населеного пункту Гладосове. Захисники України, застосовуючи стрілецьке озброєння, вели адекватні оборонні дії", - зазначив він.

З 06.45, за словами Гуцуляка, ворог розпочав обстріл з цих же зразків зброї від населеного пункту Нижнє Лозове по оборонцях Луганського.

"Протягом 20 хвилин, застосовуючи стрілецьку зброю, наші воїни примусили окупантів до дотримання режиму тиші. Після 11.20 противник застосував стрілецьку зброю з напрямку від Старомихайлівки по позиціях Об’єднаних сил в районі населеного пункту Невельське", - додав речник Міноборони.

Він також зауважив, що, за наявною інформацією, бойових втрат внаслідок прицільних ворожих обстрілів серед наших героїв немає.

Як повідомляв УНІАН, 26 грудня на Донбасі минулої доби окупанти 17 разів порушили режим тиші, поранено одного українського бійця.