REUTERS

Обстріли російськими бойовиками позицій Збройних Сил України не припиняються. За минулу добу зафіксовано 52 обстріли. На Донецькому напрямку - 39, на Маріупольському 11 та 2 на Луганському.

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

"Опорні пункти в Зайцевому та Авдіївці бойовики обстрілювали найбільше, використавши всі види озброєння, включаючи і заборонену Мінськими угодами зброю - міномети калібру 120 і 82 мм, випустивши при цьому більше 130 мін", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ МВС РФ заявили про загрозу повернення зброї з окупованого Донбасу

З ПТРК бойовики вели вогонь по опорних пунктах неподалік Попасної та Троїцького, а з БМП поблизу Луганського та тричі біля Авдіївки.

Зазначається, що з гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли позиції українських військових в Новгородському та Майорську.

"На Маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь по захисниках Широкіного з мінометів калібру 82 мм, ПТРК та стрілецької зброї. Ворожі снайпери обстрілювали позиції поблизу Невельського, Мар’їнки та Красногорівки", - повідомили у штабі.

О 19.15 поблизу позицій сил АТО в районі Попасної ДРГ ворога у складі близько 10 осіб намагалась проникнути у тил підконтрольної Україні території, але була помічена спостерігачем. Відкривши вогонь на враження українські бійці змусили бойовиків відійти. З опівночі обстріли припинились.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 17 березня 2016 року:Обстріли російськими бойовиками позицій Збро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 березень 2016 р.