Будинок пенсіонерів напівзруйнований / Скріншот

Пенсіонерка з Ірпеня Ганна Євдокимова розповіла, як її колишнє життя в 92 роки зруйнувала Росія. Все - через розв'язану країною-агресором війну.

"Третю війну переживаю, мені вже 92 роки. Це не війна, це натурально бандит воює! Німець воював, порт побомбив і пішов - і все. А це - натуральний фашист!",- розповіла вона у коментарі виданню "Настоящее время".

"Він гірший за фашистів", - додає чоловік пенсіонерки.

Відео дня

Ганна Євдокимова живе в Ірпені, де останні тижні йшли бої, її з чоловіком будинок сильно постраждав від обстрілів рашистів. Пенсіонери кажуть, що один день ночували на каменях.

Нагадаємо, 28 березня місто Ірпінь Київської області було звільнене від російських окупантів. Наразі триває зачистка міста.

Війна в Україні 2022

Нагадаємо, Російська Федерація почала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відомо, що військові РФ зайшли в нашу країну з території Білорусі. Крім того, на сьогодні путінські військові запускають ракети в бік України з території Білорусі. Проти РБ деякі країни ввели санкції за співучасть у вторгненні.

Також регулярно з'являються повідомлення про те, що Республіка Білорусь може почати вторгнення в Україну на стороні РФ. У мережі публікують фото і відео переміщення російської техніки по території РБ.