ЗСУ вже ліквідували 46 500 окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки / Reuters

Радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що перекидання Росією третього армійського корпусу, поміченого нещодавно в Ростовській області, нічого не змінить в ході бойових дій.

Про це він висловився в інтерв'ю російському юристу Фейгіну.

За словами Арестовича, росіяни переходять до позиційної (маневреної) оборони, і "за цим маячить перспектива обвалення фронту і звалювання з нашої країни якнайдалі".

Відео дня

"Ці 15 тисяч, які вони кинуть і розтягнуть по різних ділянках. Вони цілих 15 БТГ з цього створять? Це просто ні про що. Навіть якщо їх на один напрямок кудись кинуть - це просто ні про що. Особливо з тиловим постачанням, яке їм "організували". Знову ж таки, кого назбирали в цей корпус?" - поцікавився Арестович.

Не проблема набрати людей, хоча для них і це серйозна проблема, додав радник ОП, проблема зробити з них армію: "Де взяти кількість молодших і не дуже молодших командирів, які все це стадо зможуть збити у військо, яке на щось здатне".

Як писав УНІАН, Росія почала перекидати нещодавно сформований третій армійський корпус. Рух військ і техніки зафіксовано в Ростовській області. На яких напрямках командування планує задіяти солдатів – поки невідомо.

Війна в Україні: актуальні дані

Російські війська продовжують наступ на Донбасі. Сьогодні ввечері Генштаб відзвітував про відбиття ворога на всіх напрямках на сході.

На думку експертів Conflict Intelligence Team, Росія почала перекидання нещодавно сформованого третього армійського корпусу. Рух військ і техніки зафіксовано в Ростовській області. На яких напрямках командування планує задіяти солдатів – поки невідомо.

Цьогорічна осінь буде вирішальною у російсько-українській війні, сказав представник розвідки. Але бойові дії триватимуть і в негоду - пізньої осені і взимку. Водночас деякі аналітики допускають, що новий "виток" війни може початися навесні, коли Путін збере потрібну кількість живої сили.

ЗСУ вже ліквідували 46 500 окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: