Росіяни бомблять Маріуполь / фото Азов

У Маріуполі ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях українських військ на території заводу "Азовсталь".

Про це повідомляється на Facebook-сторінці Генштабу ЗСУ.

"На Донецькому і Таврійському напрямках противник здійснював артилерійські обстріли позицій Збройних Сил України. В місті Маріуполь ворог завдавав ракетно-бомбових ударів по позиціях наших військ на території заводу "Азовсталь". Веде штурмові дії населеного пункту Попасна", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

На Південнобузькому напрямку ворог обстрілював позиції наших військ в районах населених пунктів Князівка та Миколаїв.

Окупанти проводять наступальні дії у Східній операційній зоні з метою розгрому угруповання Об’єднаних сил, встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та забезпеченні сухопутного шляху між зазначеними територіями та окупованим Кримом. 

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках ворог активних дій не проводив. Суттєвих змін в положенні та діяльності підрозділів противника, що забезпечує охорону українсько-білоруської та українсько-російської ділянок державного кордону України, не виявлено.

На Слобожанському напрямку російські окупанти продовжують обстріли зі ствольної артилерії та реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Харків, Карасівка, Прудянка та Коробочкіно.

На напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ окупанти намагалися провести штурмові дії, успіху не мали, здійснювали обстріли в районах населених пунктів Велика Комишуваха, Вірнопілля та Нова Дмитрівка. 

Раніше повідомлялося, що від початку кривавої повномасштабної війни, розв'язаної Росією, понад 20 тисяч мешканців Маріуполя загинули. 

24 квітня, на маріупольський комбінат "Азовсталь", де перебувають цивільні та військові, окупанти скидали важкі авіабомби, обстріляли його з артилерії та концентрують сили й техніку для штурму.

Вас також можуть зацікавити новини: