Біля Авдіївки тривають бої / скріншот

Між боями, які були у самому місті Авдіївка, і тими, які тривають зараз на околицях, є велика різниця, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Максим Жорін.

"Трохи менше у росіян можливості задіяти авіацію. Але при цьому, артилерія, fpv - у величезній кількості. Під цим усім залітає шалена кількість піхоти - іноді спостерігаємо, як просто в пішому порядку групи по 40 осіб біжать через поле", - зазначив він.

За словами Жоріна, іноді росіяни задіюють і броньовану техніку.

Відео дня

"П***ри намагаються перевозити десант зверху на танках, БМП, баггі. Тобто буває використовують техніку, як посилення, а буває - суто як таксі. Під'їхали, викинули людей і тікають, щоб ми не встигли підбити. Ворог справді постійно адаптується і шукає різні шляхи. Усю техніку ми намагаємося вразити. Про особовий склад взагалі не кажу - вкрай складно порахувати, скільки на цьому напрямку щодня знищується російських п***рів", - додав боєць.

Авдіївка - актуальне

Нагадаємо, як повідомило Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки, російські окупанти після захоплення Авдіївки на Донеччині просунулися далі на захід від міста:

"Територія на захід від Авдіївки залишається в центрі зусиль наступу Росії на сході України. Росія встановила контроль над Авдіївкою 17 лютого 2024 року, і відтоді просунулася приблизно на 6 км від центру міста".

Вас також можуть зацікавити новини: