ЗСУ контролюють ситуацію на цій ділянці фронту / фото 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький заявив, що зараз в районі Очеретиного Донецької області тривають бої.

"Російська пропаганда завжди кричить наперед. Хтось десь ступить ногою, випадково забіжіть, і вже кричать, що вони захопили. В районі Очеретиного тривають бої, ситуація під контролем ЗСУ. Окупантів на цьому напрямку чекають "приємні" для них новини", - розповів військовій в ефірі телеканалу "Еспресо".

За словами офіцера, російська окупаційна армія не має достатньо сил для проведення на фронті широкомасштабного наступу.

Відео дня

"Ворог застосовує велику кількість авіації, артилерії та дронів. У ворога почалася агонія, особливо останніми днями. Вони уважно слідкують за тим, що відбувається у світі, і розуміють, що їх чекає", - пояснив Цехоцький.

Бої в Очеретине - що відомо

Ситуація в районі селища Очеретине на Авдіївському напрямку складна, ворог зайшов у південну частину населеного пункту. Як сказав представник ОСГВ "Хортиця" Назар Волошин, ЗСУ наразі вибивають звідти окупантів. 

Forbes писав, що цими вихідними 47-та механізована бригада відступала від лінії фронту на схід від села Очеретине на Авдіївському напрямку, а окупанти атакували і майже прорвалися через українські позиції на смугу незахищеної місцевості.

Нещодавно під Очеретиним сталася феєрична історія, коли російські окупанти перестріляли один одного, але російська пропаганда, як завжди, все перекрутила.

Вас також можуть зацікавити новини: