У Дніпрі відбивають атаку БПЛА / фото ua.depositphotos.com

Ввечері у понеділок, 12 лютого, російські окупаційні війська масовано атакують Дніпро ударними безпілотними літальними апаратами. 

О 22:16 Повітряні сили Збройних сил України повідомили про рух дронів в напрямку Дніпропетровської та Запорізької областей. За 20 хвилин вони зазначили, що декілька груп ударних БПЛА рухаються територією Дніпропетровщини курсом на Дніпро.

О 22:43 жителей Дніпра закликали пройти в укриття, згодом перебувати у безпеці також закликали українців у Запоріжжі та Кривому Розі. Близько 23:00 військові попередили про нову групу "шахедів", які летять на Дніпропетровщину з Херсонщини.

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 00:35: Відбій загрози безпілотників по Україні.

Оновлено о 00:15: У Дніпрі після атаки виникли перебої зі світлом. КП "Дніпроводоканал" пише, що через це припинено водопостачання будинків за низкою адрес.

Оновлено о 23:48: Атака "шахедів" на Дніпро триває, чотири групи БПЛА з півдня, сходу та півночі прямують на місто.

Тим часом мер міста Борис Філатов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив, що окупанти б’ють по цивільний інфраструктурі.

Оновлено о 23:44: Ще одна ракета на Дніпро.

Оновлено о 23:25: Нова група "шахедів" летить із Запорізької області на Дніпропетровську.

Оновлено о 23:23: Ракета на Дніпро, пишуть Повітряні сили.

Оновлено о 23:15: Суспільне повідомляє про нову серію вибухів у місті. 

Оновлено о 23:10: У Дніпрі чутно вибухи, пише Суспільне. Повітряні сили зазначають, що атака дронів триває. Крім того, є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтовий регіонів.

Російські удари по Дніпропетровщині: останні новини

Нагадаємо, минулої ночі Україна вкотре опинилася під атакою окупантів. Загалом росіяни запустили 17 безпілотних літальних апаратів типу "Shahed-136/131", керовану авіаційну ракету Х-59 та зенітні керовані ракети С-300.

Українська ППО знищила 14 "шахедів" та одну керовану авіаційну ракету Х-59 у межах Хмельницької, Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Дніпропетровської та Запорізької областей. 

Вибухи пролунали у Харкові та Павлограді. Внаслідок атак у частині населених пунктів Павлоградщини та Синельниківщини виникли перебої зі світлом та водою

Вас також можуть зацікавити новини: