7 жовтня в Джанкої пролунали вибухи / фото t.me/ssternenko

Оновлено. Близько 22:00 у Джанкої пролунали повторні вибухи. У Міноборони РФ знову заявили про успішне перехоплення української ракети - зенітної ракети комплексу ППО С-200, переобладнаної в ударний варіант.

Увечері 7 жовтня у тимчасово окупованому Кримському Джанкої пролунали вибух. У мережі з'явилися фото зі стовпом чорного диму і інформація про новий "приліт".

Місцеві користувачі заявили про те, що на аеродромі у Джанкої спрацювала сирена.

Відео дня

У Міноборони РФ тим часом заявили про збиття чергової ракети над Кримом. У повідомленні вказується, що Україна атакувала переобладнаною в ударний варіант зенітною ракетою комплексу ППО С-200.

Реакція соцмереж на взырви в Джанкої / скріншот

"Російськими засобами ППО українська ракета була своєчасно виявлена і знищена у повітрі", - традиційно відзвітували в РФ.

Вибухи в Джанкої 1 жовтня

Нагадаємо, 1 жовтня близько 13:00 у тимчасово окупованому Джанкої у Криму пролунали потужні вибухи. У мережі публікували фото диму в небі і повідомлялося, що "приліт" був в районі с. Мічурінівка, під Джанкоєм. Також була інформація що дим виділи в районі місцевого елеватора.

Голова окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов заявив про збиття ракети над Джанкоєм, а в Міноборони РФ відрапортували про атаку двома ракетами "Грім-2".

Вас також можуть зацікавити новини: