Еліти готові повалити Путіна, зазначив генерал / фото REUTERS

До закінчення війни не тільки військовим шляхом може призвести змова у російській армії або у найближчому оточенні кремлівського диктатора Володимира Путіна. Такий варіант найбільш ймовірним, вважає голова Служби зовнішньої розвідки України у 2020-2021 роках, генерал-лейтенант Валерій Кондратюк.

"Еліти повинні розуміти, що збереження їхніх багатств і положень неможливо без відсторонення Путіна. Тому що Путін буде воювати не тільки до останнього росіянина, але і до їхнього останнього цента. Тому еліти зацікавлені в усуненні Путіна і у тому, щоб почати мирні переговори із Заходом та з Україною", - зазначив Кондратюк в інтерв'ю УНІАН.

На його думку, еліти РФ готові здійснити свій план у найближчі 4-5 місяців - до президентських виборів в Росії в березні наступного року:

"Саме це їм дозволить подати на вибори нову людину з новою програмою і припинити "СВО".

Війна може закінчитися у 2023 році - Зеленський

Нагадаємо, днями президент Володимир Зеленський заявив, що розпочата Росією війна проти України може завершитися до кінця 2023 року, але за певних умов.

Глава держави зазначив, що "важко говорити" про дату закінчення війни, але це може статися найближчими місяцями. При цьому все залежить від декількох факторів, в тому числі від успішності контрнаступу українських сил.

Вас також можуть зацікавити новини: