В районі Кримського мосту знову "неспокійно": були вибухи / most.life

Вранці в середу, 9 серпня, в Джанкойському районі тимчасово окупованого Криму було чути вибухи, пише Telegram-канал "Кримський вітер" з посиланням на підписників.

Одночасно через Нижньогірський район АР Крим в напрямку Азовського моря полетіли три пари вертольотів і ще два вертольоти поодинці. Незабаром деякі вертольоти повернулися назад в Джанкой.

На Керченському мосту зараз рух автотранспорту тимчасово перекрито.

Також повідомляють про задимлення в районі Севастопольської бухти. Російський гауляйтер Севастополя Михайло Развожаєв стверджує, що флот РФ проводить навчання в цьому районі.

"Якщо бачите дим в районі Севастопольської бухти, то не переживайте. Це флот проводить тренування розрахунків. Так, запах неприємний, але це абсолютно безпечно. У місті все спокійно", – пише окупант.

Повідомляють про задимлення в районі Севастопольської бухти / фото t.me/Crimeanwind
Повідомляють про задимлення в районі Севастопольської бухти / фото t.me/Crimeanwind

Оновлено (11:43): Повідомляється також, що на Старокримському полігоні на півдні Кіровського району пролунав потужний вибух.

Оновлено (11:45): З Джанкоя повідомляють про потужний вибух об 11:37 з боку Красногвардійського.

Оновлено (14:10): З'явилася інформація, що у Феодосії горить порт. Окупаційна "влада" Криму пояснила це "навчаннями з використанням димової завіси".

Також у тимчасово окупованих Саках у Криму пролунали вибухи, пише "Кримський вітер" та публікує фото із Сакського району.

У тимчасово окупованих Саках у Криму пролунали вибухи / фото t.me/Crimeanwind

Інциденти в Криму 

За роки окупації РФ перетворила Кримський півострів на свою військову базу. По військових об'єктах і логістиці окупантів протягом останніх місяців повномасштабної війни дедалі активніше завдають ударів. Журналісти "Крим.Реалії" зафіксували вже понад 60 випадків ударів по військовій та логістичній інфраструктурі російської армії на півострові. 

Зокрема, в кінці липня біля села Веселе (за 15 кілометрів від Джанкоя в окупованому Криму) пролунали вибухи. Того дня був "приліт" на авіабазу окупантів і склад боєприпасів, на якому могла зберігатися партія російських надзвукових ракет П-800 "Онікс".

Вас також можуть зацікавити новини: