Ситуація у Маріуполі катастрофічна

Росія руйнує житлові будинки та об'єкти інфраструктури в Маріуполі Донецької області. У цьому місті окупанти могли вбити понад 20 тисяч мирних жителів. Для приховування слідів вбивств РФ пригнала до Маріуполя мобільні крематорії.

Слідкуйте онлайн за тим, що відбувається сьогодні, 29 травня, у Маріуполі на тлі повномасштабної російської агресії:

14:32 Немитий російський окупант украв у жителя Маріуполя PS4, а пізніше вирішив написати на пошту та попросити пароль від акаунта.

Відео дня

14:04 У Маріуполі заміновані вулиці приватних секторів. Місцеві жителі повідомляють, що у провулках можна запросто натрапити на обведені кружком міни. Попереджувальні знаки також ніде не встановлені.

13:02 Окупанти виклали допит Владислава Дутчака (позивний "Доцент"), молодшого сержанта з полку "Азов" Та мужність і гордість, з якою український захисник відповідає на запитання окупантів, заслуговує на повагу.

12:41 В Україні скасують виплати для деяких переселенців, — Мінсоцполітики Грошову допомогу отримуватимуть лише ті переселенці, які: ▪ Проживають у зоні проведення бойових дій та не можуть повернутися додому; ▪У кого пошкоджено або зруйновано будинки. Тим людям, які повертаються додому, до роботи виплати припинятимуться вже з травня.

11:35 "Світова спільнота має не забувати бійців із "Азовсталі": дружини захисників Маріуполя про своїх чоловіків.

11:20 У Маріуполі знов запрацював зоопарк.

11:06 На Донецькому напрямку окупанти йдуть у наступ і посилили обстріл авіацією - Генштаб "На Донецькому напрямку противник веде наступальні дії. Активно застосовує сили та засоби ракетних військ та артилерії та радіоелектронної боротьби. Збільшив інтенсивність дій оперативно-тактичної та армійської авіації", - йдеться у повідомленні Генштабу.

10:20 Чергові страшні знахідки у Маріуполі 😢 У приміщенні супермаркету "Щирий кум" у Лівобережному районі на пр. Свободи окупанти облаштували трупарню. "Сюди росіяни звозять тіла загиблих, які вимило з могили при спробі відновлення водопостачання та частково ексгумованих. Просто звалюють, як сміття", - написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

10:10 Михайло Скоп "Маріуполь сьогодні"

07:50 Російські сили, ймовірно, мають намір розграбувати зайняті промислові райони в Маріуполі та Запорізькій області. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни.

Вас також можуть зацікавити новини: