Нічний обстріл Запоріжжя: стало відомо, куди поцілили окупанти / фото УНІАН

Під час нічної атаки по передмістю Запоріжжя російські окупанти поцілили в об‘єкт інфраструктури.

Про це повідомив виконувач обов’язків міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв. 

"Сьогодні вночі під час повітряної тривоги окупанти здійснили обстріл одного з об‘єктів інфраструктури у передмісті Запоріжжя. У результаті ворожої атаки було пошкоджено виробниче обладнання. На щастя постраждалих немає", - зазначив він.

Відео дня

Куртєв закликав містян обов‘язково реагувати на усі сповіщення про повітряну небезпеку. 

"Не забувайте, що учора вранці під час тривоги у місті сталося два прильоти. Бережіть себе та своїх рідних", - наголосив в.о. мера.

ОНОВЛЕНО (9:00): Голова Запорізької ОВА Олександр Старух сповістив, що внаслідок удару виникла пожежа в цеху підприємтсва, що була вчасно ліквідована рятувальниками ДСНС, та опублікував фото с місця.

Нічний обстріл Запоріжжя: стало відомо, куди поцілили окупанти / фото t.me/starukhofficial
Нічний обстріл Запоріжжя: стало відомо, куди поцілили окупанти / фото t.me/starukhofficial

Як писав УНІАН, приблизно о 01:39 у Запорізькій області оголосили повітряну тривогу. Після цього у регіоні відбулися вибухи. Мешканці області повідомляли, що чули звуки чотирьох потужних "прильоти". За інформацією місцевої влади, кілька ракет влучили по передмістю Запоріжжя.

Заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов зауважував, що Росія нарощує свої сили на Запорізькому та Херсонському напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: