Маріупольцям вдалося виїхати з міста \ Телеграм-канал Антон Геращенко

У Мережі з'явилися шокуючі фотографії, на яких видно, як люди на понівечених автомобілях дивом виїхали з майже зруйнованого російськими окупантами Маріуполя.

Знімки опубліковано у Telegram-каналі Антона Геращенка. На кадрах зображені легкові автомобілі, на яких маріупольці намагалися виїхати з-під бомбардувань російських окупантів. Однак під обстріли загарбників вони все ж таки потрапили.

На прострілених машинах з погнутим дахом і вибитими вікнами мешканці Маріуполя таки продовжили свій шлях і їм вдалося виїхати.

Відео дня

На фото в очах тих, хто виїхав, стільки болю і страху, але, на щастя ці люди живі і наразі перебувають у більш спокійному та безпечному місці.

Телеграм-канал Антон Геращенко

"Просто подивіться, що сталося з автомобілями, яких зусиль українцям вартувало вийти з "руського міра", - йдеться в описі до знімків.

Телеграм-канал Антон Геращенко

Як повіомляв УНІАН, 23 квітня стало відомо, що біля Маріуполя діють чотири фільтраційні табори. Доля тих, хто не проходить перевірку, невідома. Спершу українці змушені пройти декілька блок-постів з ретельною перевіркою документів. У самих таборах вони піддаються багатогодинним допитам, перевірці документів, телефонів, особистих речей, їх фотографують та знімають відбитки пальців.

Телеграм-канал Антон Геращенко

Вас також можуть зацікавити новини: