Путіну дали термін в один рік для закінчення війни з Україною / фото ua.depositphotos.com

Російський опозиціонер і правозахисник Марк Фейгін заявив, що Володимиру Путіну дали термін в один рік для закінчення війни з Україною, інакше потім він буде мати справу з усім Заходом.

"Війна триває і привід для неприйому України - це те, що таким чином НАТО втягнеться у війну, чого воно не хоче. Не хоче цього Вашингтон і Німеччина вже точно, я думаю, що і інші країни теж. Тому що їм воювати тоді, а привід такий вагомий, але тим не менше питання стоїть, оскільки треба позначити дату. Тому що, якщо сказати, "знаєте що ось Москва, ви звичайно там може що завгодно робити, але ось у вас є термін рік". Ось 1 січня 2025 року Україна приймається в НАТО, і що там буде, як ви, на якій стадії війни будете, які ви - нікого не хвилює, ось ми даємо вам термін закінчити цю війну". Та ну зрозуміло там півтора року і все, а далі вже будемо воювати всі разом", - сказав він в ефірі.

Фейгін вважає, що для Москви це буде "червона лінія" і їй доведеться вирішувати, а чи дійсно варто вступати в справжню війну з альянсом в 31 країну з перспективою того, що "від тебе взагалі мокре місце не залишиться". 

"Як вони впораються з армією, яка налічує в три рази більше, ніж є взагалі все що є у Росії. Не кажучи про озброєння, навіть порівнювати не можна. Ну якщо переводити в розряд термоядерної війни і готовності обмінюватися такими ударами, але це ж теж рішення окреме, якщо населення Росії готове здохнути за Путіна", - заявив правозахисник.

Він зазначив, що Вашингтон, Німеччина і ряд інших європейських країн повинні зважитися, що їм доведеться брати участь у війні. І якщо вони на це зважаться, то вони приймуть це рішення і Україна буде запрошена в НАТО.

Саміт НАТО - підсумки

Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін не сумнівається, що Україна вступить до НАТО після закінчення війни з Російською Федерацією.

Президент США Джо Байден заявив, що Росія не здатна витримати багаторічну війну з Україною, і з часом Кремлю доведеться згорнути агресію. 

Вас також можуть зацікавити новини: