З Херсона валять всі, каже Арестович / Скріншот

Ситуація на передовій особливо не змінюється. Але на Херсонському напрямку відбуваються цікаві речі. З одного боку їдуть російські спецслужбісти і силовики, а з іншого боку РФ кидає туди ще більше "мобіків".

Причини таких дій назвав радник Офісу президента Олексій Арестович на каналі Фейгін LIVE.

"На Херсонському напрямку відбувається кумедна історія: другу добу "звалюють" всі ФСБшники, МВДшники і так звані представники "влади". Вони дійсно масово евакуюються на лівий берег", - зазначив він.

З іншого боку, за словами Арестовича, військ туди перекидається ще більше, ніж до цього там було.

"У них є переправи, які наводяться... Перекидають "мобіків", БТГ... І навіть пробували ходити в контратаки. Героїчні люди... Нічого у них не вийшло. За тим же принципом - два взводи з двома танками отримали на горіхи і відійшли", - розповів радник ОП.

Херсонський напрямок: яка ситуація на півдні

На Херсонщині ЗСУ знищують склади боєприпасів окупант. В ОК "Південь" розповіли, що зараз тривають активні дії із закріплення позицій ЗСУ на звільнених територіях. Проводяться стабілізаційні заходи в деокупованих населених пунктах.

Полковник Світан також вже сказав, коли чекати хороших новин з Херсонщини.

Експерт Олег Соскін також зазначив, що "зелених коридорів" для окупантів не буде. А тому рашисти зможуть покинути Херсон тільки якщо здадуться в полон або загинуть.

Вас також можуть зацікавити новини: