Під Бахмутом ліквідували штурмову групу "вагнерівців" / фото facebook.com/MinistryofDefence.UA

Воїни Грузинського легіону ліквідували штурмову групу найманців ПВК "Вагнер" у районі Бахмута на Донеччині. Втрати окупантів склали близько десятка загарбників.

На відео з поля бою видно, що "вагнерівці" йшли на штурм групою у складі приблизно десятки осіб. Втім, грузинські добровольці влаштували їм "теплий прийом".

В результаті успішної атаки групу "вагнерівців" вдалося ліквідувати у повному складі. Тіла загарбників лежали поруч. Документів з ними не було.

Воїни зазначили, що провели цю операцію в пам'ять про загиблого під Бахмутом побратима Джамбулата Хоперія.

Ситуація в Бахмуті: як окупанти штурмують місто

З серпня 2022 року тривають важкі бої навколо Бахмута. Українська армія успішно утримує свої позиції та відбиває атаки росіян.

9 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що ситуація залишається важкою на ключових напрямках Донбасу – Бахмут, Соледар, Мар'їнка, Кремінна.

Своєю чергою капітан Нацгвардії України Петро Кузик повідомив, що окупанти "кладуть" неймовірну кількість особового складу.

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що в разі захоплення українського Бахмута окупантами російська пропаганда подасть це, як "взяття" Берліну в часи Другої світової війни. За його словами, окупація Бахмута потрібна Путіну, для проведення нової хвилі мобілізації. 

Вас також можуть зацікавити новини: