РФ знову атакує Україну вночі / Скриншот

У ніч на вівторок, 25 липня, у низці областей України оголосили повітряну тривогу через загрозу атаки безпілотних літальних апаратів.

Зараз тривога лунає у Донецькій, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Запорізькій, Одеській, Херсонській, Кіровоградській, Черкаській та Київській областях, а також у Києві.

У Повітряних Силах Збройних Сил України попереджали про загрозу застосування російськими загарбниками ударних безпілотників. О 01:39 східні області сповістили про загрозу застосування балістичного озброєння.

Відео дня

У Київській міській військовій адміністрації також повідомили, що існує загроза ударних БПЛА для столиці. "Прямуйте до укриття", - йдеться у повідомленні.

Оновлено о 02:25: На підступах до Києва працює ППО, кажуть у КМВА.

Оновлено о 02:30: Відбій загрози БПЛА у Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Натомість тривогу оголосили на Житомирщині.

Оновлено о 02:55: На Одещині - відбій. Зараз на карті почервоніли Вінницька, Рівненська та Хмельницька області.

Оновлено о 03:10: Тривогу оголосили на Тернопільщині.

Оновлено о 03:10: На Київщині зафіксували рух дронів, у регіоні працює протиповітряна оборона, кажуть у КОВА. Тим часом тривогу оголосили у Запорізькій області.

Оновлено о 04:00: Загроза застосування ударних БпЛА для Києва триває. В області, біля столиці працює ППО. 

Зараз мапа тривог вигладає так

Скриншот

Удари по Україні: останні новини

Нагадаємо, вчора ввечері російські загарбники обстріляли Костянтинівку у Донецькій області касетними снарядами. Наразі відомо про загибель 10-річної дитини, ще четверо отрмали поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: