Наслідки атаки Бєлгорода 16 березня / фото Гладкова

Міноборони Росії відзвітувало про кілька атак Бєлгородської та Курської областей вночі та вранці 16 березня.

Зокрема, за повідомленням російської влади, вночі над територією Курської області нібито збили п'ять українських дронів літакового типу, а над територією Бєлгородської області - реактивний снаряд залпового вогню RM-70 "Вампір" і ракету ТРК "Точка-У".

Вранці, близько 08:00 за московським часом, як заявило МО РФ, Бєлгородську область нібито повторно атакували із системи RM-70 "Вампір": "Вісім реактивних снарядів знищено в повітрі".

Оновлено. Губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що обстріляно населені пункти Коренівського та Глушківського районів: "У селі Внезапноє зафіксовано 9 прильотів. Ніхто з мешканців не постраждав. Є руйнування на території агрофірми "Південна"... Обстріляно також село Успенівка. У Глушківському районі обстріляно селище Тьоткіне та село Попово-Лежачі. Ніхто з мешканців не постраждав. У селищі Тьоткіне вибухами пошкоджено кілька домоволодінь".

Атака Бєлгорода 16 березня - відео

Крім цього, росіяни відзвітували ще про дві дронові атаки Бєлгородської області зранку.

Як заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, двоє людей загинули, троє постраждали внаслідок обстрілу Бєлгорода системою залпового вогню "Вампір".

Наслідки атаки Бєлгорода 16 березня / фото Гладкова
Наслідки атаки Бєлгорода 16 березня / фото Гладкова

Прорив добровольців у Росію - що повідомлялося

Раніше повідомлялося, що російські добровольці, які воюють на боці України і прорвалися через кордон Росії, пообіцяли продовжити масовану атаку по путінських військах у Бєлгородській та Курській областях 16 березня.

При цьому вони закликали цивільне населення, за яким ховаються військові, евакуюватися.

Вас також можуть зацікавити новини: