Путін втрачає Крим, йому кінець, впевнений Подоляк / фото ua.depositphotos.com

Росія втрачає окупований півострів Крим, і це стане кінцем режиму кремлівського диктатора Володимира Путіна, вважає радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Ось ці всі спецоперації, які зараз все більш інтенсивно застосовуються для підготовки до деокупації Криму, вони чітко говорять про те, що і наші партнери, і Україна, і Росія підсвідомо розуміють, що Крим РФ вже втрачає", - заявив він.

За його словами, особисто для Путіна Крим - це сакральне символічне місце, з якого почалася його спроба відновити СРСР.

"Вона там і закінчиться. Власне, і кар'єра Путіна закінчиться, і захід путінської еліти - все відбудеться у Криму. І ця спецоперація дуже чітко позначає - "червоні лінії" тепер встановлює не Російська Федерація", - додав Подоляк.

Він також зазначив, що знищення флоту РФ, чим зараз активно займаються українські бійці, дозволить взяти під контроль не тільки близькі до півострова територіальні води, але і відігнати Росію з акваторії Чорного моря, загнати її назад у російські порти.

Удари по Криму - думка

Як писав УНІАН, удари України по території Росії, а також "бавовна" у тимчасово окупованому Криму призвели до зміни настрою у керівництва Кремля, заявив російський юрист і опозиціонер Марк Фейгін.

Він упевнений, що російська влада вже розуміє неминучість обнулення так званої "СВО": "Ці удари ведуть саме до обнулення сенсу. Серед народу ми навряд чи знайдемо людей, здатних мислити далеко. А ось серед еліти ці настрої посилюються".

Вас також можуть зацікавити новини: