В оточенні Путіна розчарувалися перебігом так званої "СВО" / фото REUTERS

Російський опозиціонер Марк Фейгін заявив, що удари України по території Росії, а також "бавовна" в тимчасово окупованому Криму призвели до зміни настрою у керівництва Кремля.

В ефірі телеканалу Еспресо Фейгін зазначив, що російська влада вже розуміє неминучість обнуління так званої "СВО".

"Ці удари ведуть саме до обнуління сенсу. Серед народу ми навряд чи знайдемо людей, що здатні мислити далеко. А от серед еліти ці настрої посилюються: чого ми добиваємося, чого ми хочемо? А який від цього сенс? А якщо всі 10 років збирається воювати Путін? Але це як – 10 років завдаватимуть удари по території Росії, по території Криму й нарешті, аж поки не деокупують? Тобто для них втрачається сенс взагалі всього цього, так вони ще й потерпають від цього. Ці люди не мають прозахідних поглядів чи проукраїнських, просто еліти втрачають щоразу свої можливості, те, заради чого живуть", - сказав відомий правозахисник.

Відео дня

Удари по Криму та Москві

Як повідомляв УНІАН, Москву атакували дрони вже декілька разів. Українські дрони влучали у офісну вежу "Москва-Сіті", а також по іншим важливим об'єктах столиці Росії.

Останнім часом Україна все частіше і частіше запускає БПЛА по військових об'єктах на території Криму. Нещодавно дрони зруйнували дорогу систему ППО російської армії.

CNN пояснили, навіщо Україна посилила удари по окупованому Криму. Одна з причин - це бажання офіційного Києва завдати шкоди іміджу президента РФ Володимиру Путіну.

Вас також можуть зацікавити новини: