Львів залишився без світла через обстріл Росії / фото УНІАН

Львів залишився без світла через масовану ракетну атаку окупантів по території України.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Все місто – без світла. Чекаємо додаткову інформацію від енергетиків. Можуть бути перебої з водопостачанням. Залишайтеся в укриттях", – написав він.

Пізніше Садовий зазначив, що трамваї і тролейбуси в місті не курсують: "Після завершення тривоги на дороги відпустимо додаткові автобуси".

Також через відсутність електроенергії у Львові тимчасово припинено подачу опалення та води.

"Переходимо на роботу дизель-генераторів", – додав мер Львова.

Оновлено. Станом на 18:20 половина Львова вже з електроенергією. Водопостачання у місті відновлено на 70%. Частина будинків забезпечена лише на перших поверхах, але це на якийсь час, повідомив Садовий.

"Тепло. Запускаємо міські ТЕЦ, працюємо над відновленням теплопостачання та подачею гарячої води. Якщо не станеться надзвичайна ситуація, то садки і школи завтра працюватимуть у звичайному режимі. Громадський транспорт. Автобусів на вечір запустили більше. Паралельно відновлюємо роботу електротранспорту. 75% світлофорів вже працюють", – наголосив мер Львова.

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, зафіксовано два ракетні удари по електропідстанції у Львівській області:

"Яворівський, Львівський та Червоноградський райони без електроенергії. Через ракетний удар по енергетичному об'єкту в області застосовують екстрені відключення електроенергії. Графіки планових відключень не діють".

Як повідомляв УНІАН, 23 листопада російські війська здійснили чергову масовану ракетну атаку по території України.

Вас также могут заинтересовать новости: