РФ кидає мобіків у Кремінній / фото Міноборони РФ

Росія перетворила Кремінну у основний хаб для "мобіків". Їх "кидають" на позиціях без командування та повертають на поле бою примусово.

Як пише міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm з посиланням на джерела HUMINT, мобілізованих одразу кидають у бій на передову. При цьому кадрові військовослужбовці РФ перебувають у другій та третій лінії.

"Деякі з росіян зібрані у окремі чорні роти - загороджувальні загони, які мають не допускати втечу ЧМОбіків в тил. При цьому офіцери РФ майже не перебувають із мобілізованими на передових позиціях, а віддають наказ утримувати певну ділянку й одразу тікають на 2 лінію", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Мобілізації у РФ: останні новини

2 листопада УНІАН вже повідомляв, що у РФ чоловікам продовжують надходити повістки, попри заяви Шойгу. Як зазначав експерт Олександр Коваленко, Путін просто закидає фронт "мобіками", але ситуацію це не рятує. У багатьох російських підрозділів втрати в особовому складі сягнули вже понад 60%, повідомив оглядач.

3 листопада у Генштабі розповіли, що мобілізовані росіяни намагаються уникнути потрапляння на фронт будь-яким способом. Вже відомо про випадки втечі з військові частини та навіть самогубства.

Вас також можуть зацікавити новини: