Росія тягне на війну БРДМ-2 / скріншот

У мережі з'явилося відео зі ще одним ешелоном військової техніки, яку Росія тягне на війну в Україну.

"Кидається в очі наявність БРДМ-2МС. Кидається тим, що раніше тільки ледачий російський "експерт" не розповідав, що ця машина себе зжила, морально і технічно, а тому, армії РФ не потрібна", - зазначив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, публікуючи дане відео.

За словами експерта, у результаті РФ штовхала БРДМ-2 на експорт, наприклад, у Сербію: "Туди були відправлені БРДМ-2 якраз у модифікації "МС", вельми бездарної модернізації досить непоганої машини, що залишається актуальною навіть на сьогодні за умови певних доповнень та змін, зроблених тільки з розумом".

Як заявив Коваленко, все це свідчить про те, що Росія змушена змінювати свою концепцію, якої вони дотримувалися у минулі роки, коли називали себе "другою" армією в світі.

"Рік війни і різке скорочення ББМ змушує їх застосовувати те, що вони самі ж раніше називали архаїзмом", - підсумував експерт.

Росія тягне на війну танки Т-62М - що повідомлялося

Раніше у мережі опублікували відео, на якому зображений ешелон з російськими танками Т-62М після "модернізації".

За словами розповідав, що весь процес "модернізації" танків Т-62 зводився до установки на них металополімерних блоків і динамічного захисту "Контакт-1", що не тільки не підвищить їхній бронезахист, але і значно знизить їхні мобільність та надійність.