Ситуація на фронті / фото facebook.com/GeneralStaff.ua/

Збройні сили України успішно відбили атаки противника в районах восьми населених пунктів Донеччини.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у вечірному зведенні.

Згідно з оперативними даними, противник продовжує зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, утриманні тимчасово захоплених територій та зриві активних дій українських військ на окремих напрямках.

Відео дня

Російські окупанти продовжують обстріли позицій ЗСУ вздовж лінії зіткнення, намагаються вживати заходів щодо перегрупування своїх військ на окремих напрямках, ведуть повітряну розвідку.

"Сили оборони успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Одрадівка, Бахмут, Бахмутське, Весела Долина, Авдіївка, Безіменне та Новогригорівка", - йдеться у зведенні.

Зазначається, що протягом доби для підтримки дій наземних угруповань авіація Сил оборони здійснила два удари по позиціях та місцях зосередження живої сили і техніки противника.

За даними Генштабу, підрозділи ракетних військ і артилерії завдали ураження по пунктах управління, районах зосередження живої сили та бойової техніки противника.

Також підтверджено знищення 11 вересня ворожих складів з боєприпасами в районі Херсона.

Раніше голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що Україна контролює майже половину територій Донеччини.

Вас також можуть зацікавити новини: