У Рубіжному ЗСУ ліквідували бронемашину РФ / скрін відео

У повністю зруйнованому Рубіжному на Луганщині українські захисники з 24 ОМБр імені короля Данила знищили російську БРДМ-2 - бойову розвідувально-дозорну машину.

Про це повідомив голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай.

"Як же добре воно горить. Ми не в місті, але спостерігаємо кожен крок орків. Усі бачимо. Знищимо кожного", - написав він.

Раніше голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай показав повністю зруйноване російськими окупантами Рубіжне: вцілілих будівель немає, у дворах - кладовища.

Нагадаємо, за минулу добу протитанкові підрозділи 80-ї десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ знищили вісім одиниць техніки окупантів. Частину танків і бойових машин спалили за допомогою українського ПТРК "Стугна-П".

Війна Російської Федерації проти України: довідка

24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міст.

27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.