Стали відомі деталі вбивства сім'ї колаборантів у Бердянську / скриншот

Так званого "заступника голови" окупаційної адміністрації Бердянська Олега Бойка знайшли вбитим у гаражі з двома вогнепальними пораненнями - в ногу та голову. Його дружину, яка теж співпрацювала із загарбниками, знайшли з вогнепальним в голову. 

Про це повідомляє російське пропагандистське видання "РИА Новости".

"На місці злочину було виявлено два тіла – жіноче та чоловіче. Жіноче тіло було знайдене в тій стороні (неподалік гаража – УНІАН) на лівому боці з вогнепальним пораненням у голову. Також було знайдено тіло чоловіка, що перебувало у гаражі. У нього – два вогнепальні поранення в ногу та вогнепальне поранення в голову", - розповів пропагандистам представник окупантів.

Відео дня

На місці подвійного вбивства знайшли 6 гільз 9-мм. Як зазначають пропагандисти, їх, ймовірно, випустили з пістолета Макарова. За словами свідків, постріли були глухими. Пістолет міг бути з глушником.

Так звані "слідчі" розглядають кілька версій убивства, зокрема "замовлення на вбивство від київської влади та діяльність ДРГ".

Як повідомляв УНІАН, про вбивство сім'ї зрадників у Бердянську стало відомо вчора, 16 вересня. Повідомлялося, що жінка була головою "міської територіальної виборчої комісії" з проведення псевдореферендуму. 

Вас також можуть зацікавити новини: