Ілюстрація REUTERS

Сьогодні збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню, застосувавши зокрема і міномети калібру 120 мм, які повинні бути відведеними від лінії розмежування.

Читайте такожРосійські окупанти поранили на Донбасі двох українських військовихПро це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

«Українські захисники надали загарбникам рішучу відповідь. Відчувши на собі дію наших чергових вогневих засобів, окупанти відмовились від подальшої активності», - наголосили в штабі.

Відео дня

Зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник випустив сім мін 120-го калібру по оборонних укріпленнях Об’єднаних сил поблизу Опитного.

Біля Мар’їнки окупанти вели вогонь із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а у районі Богданівки - використали протитанкові ракетні комплекси.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" неподалік Оріхового бойовики вели вогонь по позиціях ОС з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

«Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил дістали поранення», - додали в прес-центрі.

Раніше УНІАН повідомляв, як окупанти обстріляли позиції Об’єднаних сил біля Опитного та Мар’їнки.