Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою \ УНІАН

Від початку поточної доби на Донбасі в районі проведення операції Об’єднаних сил обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Читайте такожВ СБУ заявили про затримання бойовика "ЛНР", який стріляв в українців (фото)Про це прес-центр штабу операції Об’єднаних сил повідомляє у вечірньому зведенні. «Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські воїни дотримуються повного і всеосяжного режиму припинення вогню. Вони продовжують сумлінно виконувати завдання за призначенням та перебувають напоготові дати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров’ю», - наголошується у зведенні.

Від початку поточної доби у смугах відповідальності бойових бригад ОС у районі виконання завдань, порушень з боку противника не зафіксовано, на всіх ділянках фронту спостерігалася тиша.

Ситуація на Донбасі: 

  • Двадцяту добу поспіль, відколи оголошено режим припинення вогню, який вступив у силу з 27 липня, серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат та поранень немає, додали у штабі.
  • Також у районі проведення операції належно виконують завдання й інші підрозділи Об’єднаних сил. Зокрема, сапери ДСНС розмінували близько 6 гектарів території у прифронтовому районі та передали на знищення 47 знайдених вибухонебезпечних предметів.
  • Окрім цього, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об’єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Минулої доби вони здійснювали роботи на 22 об’єктах та повністю відремонтували один із них.