Ситуація на Донбасі різко загострилась / ООС

Протягом минулої доби, 23 лютого, російські бойовики на Донбасі 20 разів порушили режим тиші. Внаслідок ворожих обстрілів один український боєць загинув, ще двоє дістали поранення.

Читайте такожОкупанти на Донбасі почали "зливати" свої справжні фото через привітання з 23 лютого

Про це повідомляється у ранковому зведенні штабу ООС.

Зокрема, поблизу Зайцевого бойовики вели вогонь в бік українських позицій з мінометів 82-го калібру та гранатометів різних систем. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, ще один – отримав поранення.

Неподалік Красногорівки ворог вів вогонь з мінометів 120-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля Пісків – з великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї. Внаслідок обстрілу отримав вогнепальне поранення один український захисник.

Біля Шумів противник вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля Причепилівки та Катеринівки – ще й зі стрілецької зброї.

В районі Авдіївки, Луганського, Золотого-4 та Миронівського противник здійснив по кілька пострілів зі станкових протитанкових гранатометів, а неподалік Гнутового – з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Павлополя та Новоселівки Другої бив з ручних протитанкових гранатометів.

Зазначається, що на обстріли противника українські воїни давали адекватну відповідь.

Від початку поточної доби, 24 лютого, порушень з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Більше новин про війну