Уламки влучили у багатоквартирний будинок / фото КМВА

Журналісти поспілкувалися із сестрою дівчини, загиблої в Голосіївському районі під час удару "Шахедами" по Києву. І вона стверджує, що її родичка не стояла на балконі й не спостерігала за збиттям дронів-камікадзе. 

Сестра загиблої відмовилася спілкуватися на камеру. У коментарі ТСН вона розповіла, що під час вибуху Катя (так звали жертву рашистів) спала у ліжку зі своїм коханим. Останній наразі перебуває у лікарні.

Також журналісти показали кадри з помешкання загиблої у столиці, на них видно суцільний безлад після удару та вибиті вікна. Відомо, що будинок вже обстежує спеціально комісія й встановлює ступінь руйнувань.

Відео дня
Такий вигляд має квартира зсередини / фото ТСН

Що відомо про жертву російської атаки в Києві 30 травня 2023 року

Раніше мер столиці Віталій Кличко заявив, що у Києві під час нічної атаки російських окупантів 30 травня жінка загинула, тому що вийшла на балкон подивитися, як збивають дрони. "Не виходьте на балкони та вулиці спостерігати за тим, як працює ППО. Бо вночі в будинку в Голосіївському районі загинула жінка, яка вийшла на балкон подивитися, як збивають дрони", - стверджував очільник міста.

Повідомлялося, що внаслідок влучання уламків у багатоквартирний будинок у Голосіївському районі загинула одна людина. Зруйновані квартири на двох верхніх поверхах, майже всі вікна повилітали. 

Журналісти "Украина Сейчас" писали у своєму Телеграм-каналі, що жінку знайшли у квартирі на 20 поверсі. Вона нібито померла у кареті "швидкої". 

Вас також можуть зацікавити новини: