У кафе окупованого Херсона розстріляли російських військових: двоє вбиті / фото Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки

В Херсоні з автомата розстріляли трьох російських військових, які "відпочивали" в кафе.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь". 

"Днями в окупованому Херсоні співробітники оперативного підрозділу рашистських військ шикарно замовили собі в одному із закладів харчування на набережній міста шашлик. Враховуючи поведінку даних клієнтів, їх мародерське минуле і негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група, яка відкрила рахунок за допомогою автоматної черги", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

В результаті двоє військових загинули, ще один був поранений.

"Два чеки по 200, та 1 - 300 … яскравих вражень від вечері отримали геть не поважні гості закладу. Той, що 300 – покращує тепер своє становище (і не тільки фінансове) в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму. А ті, що вклалися в 200 – так само епічно вкладатимуться і в чорні мішки для сміття", - зазначили в командуванні.

Як відомо, в Херсоні та області активно діють українські партизани, які регулярно показують окупантам, що незабаром ЗСУ змусять їх бігти або просто знищать. Днями херсонці запропонували росіянам заспівати український гімн, а раніше в місті з'явилися листівки з фото та контактними даними місцевих колаборантів.

Вас також можуть зацікавити новини: