Пригожин похвалився, що знизив злочинність в РФ / фото ua.depositphotos.com

Понад 5 тис. російських в'язнів, які були завербовані до лав ПВК "Вагнер" для війни в Україні, змогли вижити і зараз перебувають на волі.

Про це заявив ватажок "Вагнера" Євген Пригожин. За його даними, злочинці, що повернулися, скоюють повторні злочини протягом місяця в 10-20 разів менше щодо "стандартних показників", які були до початку повномасштабного вторгнення в Україну.

"Можу сказати з упевненістю: злочинність в Росії ми знизили в 10 разів, а підкували колишніх ув'язнених краще, ніж підковували піонерів і жовтенят за радянських часів", - заявив ватажок.

Відео дня

Нагадаємо, пару місяців тому Пригожин заявляв про помилування першої групи ув'язнених, які воювали проти України.

Ув'язнені в ПВК"Вагнер"

Восени минулого року з'явилася інформація про те, що ватажок ВПК їздить по російських колоніях і особисто вербує ув'язнених на війну в Україну. Пізніше дані про те, що в Україні у лавах "Вагнера" воюють ув'язнені підтвердились.

За даними деяких російських журналістів, перед відправкою на війну ув'язнених звільняли таємним указом президента РФ Володимира Путіна. Підтвердження цьому було знайдено в закритій базі даних російської поліції.

Вас також можуть зацікавити новини: