У РФ потяг підірвали партизани, дізналися журналісти / фото ua.depositphotos.com

У Росії партизани підірвали потяг з нафтопродуктами і деревиною на ділянці одноколійної залізниці між станціями Унеча і Рассуха.

Унаслідок підриву поїзда було порушено залізничне сполучення російських населених пунктів з білоруським містом Гомель, пише Telegram-канал "Флагшток - Гомельшчына". "Залізничне сполучення Гомеля з містами РФ порушено: партизани підірвали потяг з нафтопродуктами і деревиною", - йдеться у повідомленні.

Крім того, вже з'явилося відео, на якому зазнято наслідки підриву потяга в РФ.

Вибух у Росії на залізниці - що вже повідомлялося

Вдень 1 травня губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз повідомив, що в одному з районів на залізниці спрацювала бомба, і з рейок зійшов локомотив вантажного потяга. Чиновник стверджував, що унаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Варто зазначити, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну в Брянській області не раз лунали вибухи, і були пожежі на важливих об'єктах, зокрема, на нафтобазі

Довідка УНІАН. Росія перекинула в Білорусь свої сили, там постійно проходять навчання. Білоруська влада дозволила росіянам рано вранці 24 лютого 2022 року з території Білорусі вдертися в Україну. Крім того, з Білорусі не раз обстрілювали нашу землю.

Вас також можуть зацікавити новини: