"Бавовна" у Севастополі / фото зі соцмереж

У ніч на понеділок, 16 січня, в окупованому Росією Севастополі пролунали вибухи.

Про це пишуть у місцевих Telegram-каналах. Згідно з повідомленнями у чатах, мешканці міста чули вибухи у багатьох районах, у деяких з них затремтіли вікна. Російська окупаційна адміністрація ще не коментувала подію.

Адміністратори російських каналів називають їх "хлопками" та повідомляють про "роботу протиповітряної оборони". Також пишуть про нібито збиття безпілотника.

Відео дня

Вибухи у Криму

Як повідомляв УНІАН, на початку серпня на військовій авіабазі в Новофедорівці прогриміли вибухи. 

8 жовтня на залізничній гілці Кримського мосту стався вибух, після чого почалася сильна пожежа. Внаслідок цього обрушилися два автомобільних прольоти.

У Міністерстві оборони Україні тоді сказали, що не можуть встановити причину загоряння, однак закликають притримуватися правил пожежної безпеки та не палити у невстановлених місцях.

Вже 29 жовтня у Севастополі пролунали потужні вибухи. Повідомлялося, що внаслідок цього отримали пошкодження російський фрегат "Адмірал Макаров" і морський тральщик "Іван Голубець".

А 4 січня в Севастополі чули вибухи біля військового аеродрому Бельбек. Тоді окупанти заявили, що збили над містом два безпілотники.

Вас також можуть зацікавити новини: