Втрат серед українських військових немає / фото УНІАН

Окупанти продовжують обстрілювати позиції Об’єднаних сил, з початку доби втрат серед українських військових немає.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

Читайте такожУ Кабміні розповіли, скільки людей проживає на окупованому Донбасі

Відео дня

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети, снайперську та стрілецьку зброю», - сказано у зведенні.

У штабі додали, що на свої провокації противник отримав адекватну відповідь від українських воїнів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог з 82 мм мінометів обстрілював позиції Об’єднаних сил неподалік Невельського.

По оборонцях Павлополя противник вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а по околицях Богданівки застосував великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

По українських військовослужбовцях, які виконують завдання поблизу Оріхового в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", російські найманці двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів та снайперської зброї.

Читайте такожКомандування бойовиків активізувало підготовку до ротації передових підрозділів – розвідка

Захисників Кримського ворог обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Втрат серед українських захисників внаслідок ворожих обстрілів не було.

Також у прес-службі повідомили, що на всіх трьох ділянках розведення ситуація залишається стабільною, режим тиші дотримується.

Крім того, за даними штабу, випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об’єднаних сил не зафіксовано, в районі проведення операції вживаються усі необхідні заходи щодо недопущення занесення і поширення коронавірусної інфекції у військові колективи зі складу Об’єднаних сил.