Російський ракетний терор триватиме доти, доки РФ буде здатна його здійснювати, вважає військовий експерт / фото npu.gov.ua

Президент РФ Володимир Путін за допомогою ракетного терору проти України намагається змінити думку громадян нашої держави, щоб потім під їхнім тиском влада була змушена піти на переговори з російською стороною.

Ракетний терор Росії продовжиться до доти, доки вона зможе його здійснювати, саме тому українське керівництво наголошує на тому, що нашій державі необхідні засоби протиповітряної оборони, розповів військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв'ю obozrevatel.com.

Співбесідник зазначив, що коли супротивники мають ракети, то використовують їх, а коли з ними виникають проблеми, то застосовують дрони-камікадзе.

Відео дня

Експерт підкреслив, що супротивник, реалізуючи план ракетного терору, використовує все, що може, б'є по всьому, до чого може дістатись.

"За допомогою ракетного терору Путін намагається змінити громадську думку у нашій країні, щоб під тиском людей змусити українське керівництво вийти на переговори з російською владою… Ракетний терор вони (росіяни - Ред.) продовжуватимуть доти, доки матимуть технічну можливість", - зазначив Селезньов.

Війна Росії проти України - найважливіші новини

На початку вересня стало відомо, що з 24 лютого - з дня, коли розпочалася повномасштабна агресія Росії проти України, РФ запустила по нашій території 3,5 тис. ракет.

За даними МВС, унаслідок ворожих обстрілів загинули понад 7 тисяч мирних жителів, 5,5 тис. - були поранені.

Країни Заходу активно підтримують Україну у боротьбі з РФ, зокрема, вже надали їй високоточну зброю. 

16 вересня у Міноборони США повідомили, що планують протягом наступних двох місяців надати нашій державі два зенітно-ракетні комплекси NASAMS, які забезпечать додаткову протиповітряну оборону.

Восени очікується передача українській державі надсучасної системи ППО німецького виробництва - IRIS-T.

Вас також можуть зацікавити новини: