Під Києвом росіяни познущалися з курей /Фото УНІАН

Російські військові поводитися по-звірячому у Ворзелі Київської області. Окупанти підвісили на білизняні прищіпки голови курей.

Про це повідомляє UAnimals.

Відзначається, що військові РФ знущаються, катують та вбивають людей й тварин заради розваги, тому що це їм приносить задоволення страждання.

Відео дня

"Цивілізований світ ніколи не зрозуміє мету таких вчинків, але зрозуміло тільки одне - в російських глибинках, звідки походять ті, хто зараз знищує все живе на нашій землі, нормою є те, що у нас називають психопатією", - йдеться в повідомленні.

При цьому в співтоваристві вважають, що російська армія реалізовує все те, що може уявити тільки хвора психіка людини

"Окупанти - це "люди, яких ми називаємо відморозками, а медицина - психопатами. Люди, позбавлені емпатії, позбавлені розуміння цінності як свого, так та чужого", - прокоментував інцидент офіцер ЗСУ Віктор Трегубов

Також UAnimals опублікували моторошні фото з Ворзеля, на яких видно, що на білизняні прищіпки підвісили голови курей.

'Хвора психіка': під Києвом російські військові жорстоко познущалися з курей
'Хвора психіка': під Києвом російські військові жорстоко познущалися з курей

Як раніше повідомляв УНІАН, 2 квітня стало відомо, що українські військові звільнили від окупантів Київську область

Тільки в Гостомелі, який з перших днів вторгнення РФ був під окупацією росіян, зниклими безвісти вважаються щонайменше 400 осіб.

У Бучі росіяни жорстоко вбивали цивільних прямо на вулицях, деяких вдалося поховати в братських могилах. Фахівці займаються ідентифікацією загиблих

Вас також можуть зацікавити новини: