На фронті підбили російський Су-25 / фото Міноборони РФ (ілюстративне)

Бійці 10-ї гірничо-штурмової бригади "Едельвейс" підбили Російський штурмовик Су-25 з переносного зенітно-ракетного комплексу"голка". Про це повідомляють соцмережі бригади.

"Сьогодні бійці зенітно-ракетного артилерійського дивізіону 10-ої ОГШБр "Едельвейс" за допомогою ПЗРК-Ігла збили російський винищувач Су-25.  Дякуємо хлопцям за їхню роботу! Слава Україні!" - йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах видно момент пуску ракети від імені самого зенітника. Також видно, як ракета летить до горизонту і вибухає на траєкторії зустрічі з літаком. Щоправда, падіння літака, якщо таке було, на відео не зафіксовано.

Ситуація на фронті - останні новини

Російські окупанти продовжують спроби наступу на п'яти напрямках східної ділянки фронту. Як заявили в Генштабі ЗСУ, противник безуспішно атакував у напрямку Лиману, під Бахмутом, Мар'їнкою та Авдіївкою. Проявляли активність окупанти і на Шахтарському напрямку

Військовий оглядач Олександр Коваленко зазначає, що особливо цікава ситуація складається в районі Бахмута, де ЗСУ успішно відтісняють загарбників відразу на декількох ділянках. При цьому в самому місті росіяни почали втрачати позиції, що раніше давалися їм великою кров'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: