ЗСУ продовжують бити окупантів / t.me/V_Zelenskiy_official

Протягом минулої доби українська авіація завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу російських окупантів.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу. У свою чергу підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, шість артилерійських систем, три засоби протиповітряної оборони та пункту управління противника.

Війна в Україні: новини 

Протягом минулої доби на фронті відбулося 64 бойових зіткнення. На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 10 атак противника в районах Богданівки, Кліщіївки та Андріївки. У Генштабі додали, що Сили оборони протягом минулої доби відбили 4 атаки ворога поблизу Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 19 атак в районах Первомайського та Невельського Донецької області.

Відео дня

На Херсонському напрямку українські воїни надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Незважаючи на значні втрати, ворог не полишає спроб вибити українські підрозділи із займаних позицій, наголосили у Генштабі. Так протягом минулої доби противник здійснив 19 безуспішних штурмових дій. 

За минулу добу, 1 січня, українські захисники знищили ще 810 російських загарбників. Як повідомляє Генштаб, загальні втрати особового складу Росії з початку війни складають вже 360 тисячу 820 осіб. 

Вас також можуть зацікавити новини: