В ОП показали повністю зруйновану росіянами Мар'їнку / фото t.me/ermaka2022

Армія Російської Федерації повністю знищила Мар'їнку у Донецькій області. Від міста залишилося, в якому жили понад 9 тисяч українців, залишилися лише руїни.

"Мар'їнка. Її більше немає. Так виглядають наслідки діяльності терористичної Росії. Вони мало чим відрізняються від ІДІЛ. "Русский мир". До нього Мар'їнка жила і процвітала. Якою має бути Розплата росіян за Мар'їнку та інші українські міста? За злочини та вбивства? Трибунал", - написав глава Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі

Також він опублікував відео, зняте в Мар'їнці. На оприлюднених кадрах видно лише повністю зруйновані будинки, від багатьох залишився лише фундамент. На випаленій та поцяткованій воронками землі не залишилося жодної живої рослини.

При цьому у Вікіпедії в статті про Мар'їнку з'явилися зміни, згідно з якими в місті ніхто не проживає.

false

Ситуація в Мар'їнці - що відомо

Колись квітуче місто припинилося в попилищі. Російські окупанти не змогли захопити Мар'їнку, але залишили від неї лише руїни. У зв'язку з цим всіх жителів довелося евакуювати

При цьому спікер Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашковський розповів, що окупанти намагаються знайти "щілину", щоб вклинитися між Мар'їнкою та Авдіївкою. 

Вас також можуть зацікавити новини: