З Чорного моря Україні тепер загрожує набагато менше ракет "Калібр", поділилися у ЗСУ / скриншот

У Чорному морі російські окупанти серйозно скоротили угрупування своїх кораблів, тепер Україні загрожує удвічі менше крилатих ракет типу "Калібр", ніж раніше.

Окупанти скоротили корабельне угрупування через шторм, після цього у супротивника в морі напоготові залишилося 20 "Калібрів", повідомило у Facebook оперативне командування "Південь" Збройних сил України.

"…На варті залишились два надводних та один підводний ракетоносій і три ВДК (великих десантних кораблі - Ред.)", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Також у ЗСУ повідомили, що в Одеській області до узбережжя Чорного моря та у Дністровський лиман через негоду принесло дві морські міни. Міни знищила підривна команда Військово-морських сил української армії.

Раніше повідомлялося, що у Чорному морі знаходилися чотири надводних, два підводних ворожих ракетоносії та три ВДК, і українській державі загрожували 40 ракет "Калібр".

Нагадаємо, РФ вдерлася в Україну рано вранці й атакувала українську території з різного озброєння, зокрема, супротивник обстрілював Одесу з корабельної артилерії.

Вас також можуть зацікавити новини: